Людям з порушення зору Звичайна версія

ДО УВАГИ КЛІЄНТІВ АТ «БАНК «ТАВРИКА»

05.04.2018

Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «БАНК «ТАВРИКА» було складено ліквідаційний баланс та подано документи для проведення державної реєстрації припинення банку як юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР).

Зважаючи на це, прийом клієнтів АТ «БАНК «ТАВРИКА» уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «БАНК «ТАВРИКА» припинено.

Водночас, уся ділова кореспонденція АТ «БАНК «ТАВРИКА» приймається за адресою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: вул. Січових Стрільців, 17, м. Київ, 04053, оскільки відповідно до частини четвертої статті 53 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» повноваження Фонду гарантування вкладів фізичних осіб як ліквідатора АТ «БАНК «ТАВРИКА» припиняються лише в день внесення запису про ліквідацію банку до ЄДР.

«Гаряча лінія» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044-333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку).