Людям з порушення зору Звичайна версія

З 15 травня 2013 року відшкодування вкладникам АТ "БАНК "ТАВРИКА" здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних звернень до Фонду

16.05.2013

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє, що відшкодування вкладникам АТ "БАНК "ТАВРИКА", які не звернулися до банку-агента Фонду в період з 27 березня по 14 травня 2013 року, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних звернень до Фонду.

За період з 27 березня по 14 травня 2013 р. включно через установи банку-агента Фонду АТ "Райффайзен Банк Аваль" 14 137 вкладникам виплачено 868 796,6 тис. грн. або 95,2% від загальної суми відшкодування.

Всього за період дії тимчасової адміністрації та ліквідації АТ "БАНК "ТАВРИКА" станом на 15 травня 2013 р. вкладниками отримано 1 785,0 млн. грн., що становить 97,6% суми, яка підлягає виплаті усім вкладникам в межах гарантованої суми відшкодування.

Для отримання гарантованої суми необхідно надіслати до Фонду:

- особисту заяву вкладника; Бланк заяви про виплату гарантованої суми відшкодування за вкладом у банку, що ліквідується (у форматі. doc).

- копію паспортного документу (сторінки, що містять прізвище, ім’я, по батькові, інформацію про номер, ким виданий, дату видачі);

- копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Якщо відшкодування виплачується іншим особам за довіреністю, спадщиною тощо, до Фонду повинні бути надіслані також завірені в нотаріальному порядку копії зазначених документів.

Після отримання Фондом вищезазначених документів вкладнику або іншій особі (представнику, спадкоємцю тощо) буде зроблено переказ коштів і надіслано відповідне повідомлення.

Довідки у Фонді за телефоном "Гарячої" лінії Фонду: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні зі стаціонарних телефонів).

Адреса Фонду: 01032, м. Київ, бульвар Т.Шевченка, 33-Б.